musicadefilm.com: Revista de Soundtracks 
musicadefilm.com: Revista de Soundtracksmusicadefilm.com: Revista de Soundtracks  
 
      
Alexandre Desplat ...

Discografía | Filmografía | Info | Entrevista



2015Il racconto dei racconti
2014Godzilla
2014The Imitation Game
2014Jaguar: Rendezvous
2014Unbroken
2014The Grand Budapest Hotel
2014The Monuments Men
2013Zulu
2013From A to Z
2013Marius
2013La Vénus à la fourrure
2013Philomena
2013Fanny
2012Reality
2012Argo
2012De rouille et d'os
2012Cloclo
2012Zero Dark Thirty
2012Rise of the Guardians
2012Renoir
2012Moonrise Kingdom
2012A Therapy
2011Roman Polanski: A Film Memoir
2011Extremely Loud & Incredibly Close
2011The Tree of Life
2011A Better Life
2011Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011Wild Kratts (series)
2011La fille du puisatier
2011Carnage
2011The Ides of March
2011Largo Winch II
2010The Special Relationship (Televisión)
2010The Ghost Writer
2010Tamara Drewe
2010Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
2010The King's Speech
2009L'armée du crime
2009Julie & Julia
2009Chéri
2009The Twilight Saga: New Moon
2009Coco avant Chanel
2009Un prophète
2009Fantastic Mr. Fox
2008Largo Winch
2008Afterwards
2008The Curious Case of Benjamin Button
2007The Golden Compass
2007Ségo et Sarko sont dans un bateau...
2007L'ennemi intime
2007Se, jie
2007Mr. Magorium's Wonder Emporium
2007Michou d'Auber
2006The Queen
2006The Alibi
2006La doublure
2006The Painted Veil
2006Firewall
2006Quand j'étais chanteur
2005Casanova
2005Tu vas rire, mais je te quitte
2005The Upside of Anger
2005Hostage
2005De battre mon coeur s'est arrêté
2005Syriana
2005Une aventure
2004Le pays des enfants perdus (Televisión)
2004Birth
2004L'enquête corse
2003Rire et châtiment
2003Les beaux jours (Televisión)
2003Le pacte du silence
2003Inquiétudes
2003Virus au paradis (Televisión)
2003Les baisers des autres
2003Stormy Weather
2003Les corps impatients
2003Girl with a Pearl Earring
2003Tristan
2002Une autre femme (Televisión)
2002Michel Audiard et le mystère du triangle des Bermudes (video)
2002Nid de guêpes
2002Tous les chagrins se ressemblent (Televisión)
2002Paroles d'étoiles (Televisión)
2002Madame Sans-Gêne (Televisión)
2001Sur mes lèvres
2001Campagnes (Televisión)
2001Reines d'un jour
2001Mauvais genres
2001Les portes de la gloire
2001Sauveur Giordano (series)
2001Barnie et ses petites contrariétés
2001Home Sweet Home
2000Les ritaliens (Televisión)
2000The Luzhin Defence
2000Amazone
2000Vive nous!
1999N'oublie pas que tu m'aimes (Televisión)
1999Toni
1999Brigade spéciale (series)
1999Monsieur Naphtali
1999Le château des singes
1999Rien à faire
1999C'est pas ma faute!
1999Petits nuages d'été (Televisión)
1999Retour à Fonteyne (Televisión)
1999Juliette (Televisión)
1998Une minute de silence
1998Restons groupés
1998The Revengers' Comedies
1998Atilano, presidente
19981 chance sur 2
1998La femme du cosmonaute
1997Un petit grain de folie (Televisión)
1997La voisine (Televisión)
1997Sous les pieds des femmes
1996Alla turca (Televisión)
1996D'amour et d'eau salée (Televisión)
1996Tout ce qui brille (Televisión)
1996Passage à l'acte
1996Le poteau d'Aldo (Televisión)
1996Lucky Punch
1996Échappée belle (Televisión)
1996L'enfer vert (Televisión)
1996Un héros très discret
1996Love, etc.
1996Le cri de la soie
1995Les Milles
1995Quand je serai grand, mon père il sera policier
1995Le fils de Paul (Televisión)
1995Marie-Louise ou la permission
1995Innocent Lies
1995Le plus bel âge...
1995Bons baisers de Suzanne
1994La Vienne dynamique
1994Regarde les hommes tomber
1994Le paradis absolument (Televisión)
1993The Hour of the Pig
1993Départ en vacances
1993J'aime pas qu'on m'aime (Televisión)
1993Jour de fauche
1993Le tronc
1992Papa veut pas que je t'épouse (Televisión)
1992Au nom du père et du fils
1992Lapse of Memory
1992Sexes faibles!
1991Simon courage
1991Rossignol de mes amours
1991Le flic de Moscou (series)
1991Family Express
1989Pif et Hercule (series)
1987V.O.
1985Ki lo sa?
0000D
0000The Spider's House



Musicadefilm.com is Copyright © 1998-2014 by Arvid Fossen. Privacy Policy.