musicadefilm.com: Revista de Soundtracks 
musicadefilm.com: Revista de Soundtracksmusicadefilm.com: Revista de Soundtracks  
 
      
Alexandre Desplat ...

Discografía | Filmografía | Info | Entrevista



2015Il racconto dei racconti
2015Suffragette
2015The Light Between Oceans
2014Godzilla
2014Unbroken
2014Jaguar: Rendezvous
2014The Imitation Game
2014The Monuments Men
2014The Grand Budapest Hotel
2013From A to Z
2013Marius
2013La Vénus à la fourrure
2013Fanny
2013Philomena
2013Zulu
2012Renoir
2012Cloclo
2012Moonrise Kingdom
2012Reality
2012De rouille et d'os
2012Zero Dark Thirty
2012A Therapy
2012Rise of the Guardians
2012Argo
2011Largo Winch II
2011The Ides of March
2011A Better Life
2011The Tree of Life
2011Wild Kratts (series)
2011Roman Polanski: A Film Memoir
2011Carnage
2011Extremely Loud & Incredibly Close
2011Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011La fille du puisatier
2010Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
2010The Special Relationship (Televisión)
2010The King's Speech
2010Tamara Drewe
2010The Ghost Writer
2009Fantastic Mr. Fox
2009L'armée du crime
2009Chéri
2009Julie & Julia
2009Coco avant Chanel
2009The Twilight Saga: New Moon
2009Un prophète
2008Afterwards
2008Largo Winch
2008The Curious Case of Benjamin Button
2007Michou d'Auber
2007Ségo et Sarko sont dans un bateau...
2007The Golden Compass
2007L'ennemi intime
2007Se, jie
2007Mr. Magorium's Wonder Emporium
2006The Queen
2006The Alibi
2006Quand j'étais chanteur
2006The Painted Veil
2006La doublure
2006Firewall
2005Casanova
2005Tu vas rire, mais je te quitte
2005The Upside of Anger
2005Syriana
2005Une aventure
2005Hostage
2005De battre mon coeur s'est arrêté
2004L'enquête corse
2004Birth
2004Le pays des enfants perdus (Televisión)
2003Les beaux jours (Televisión)
2003Rire et châtiment
2003Virus au paradis (Televisión)
2003Le pacte du silence
2003Inquiétudes
2003Tristan
2003Les baisers des autres
2003Stormy Weather
2003Les corps impatients
2003Girl with a Pearl Earring
2002Une autre femme (Televisión)
2002Madame Sans-Gêne (Televisión)
2002Michel Audiard et le mystère du triangle des Bermudes (video)
2002Tous les chagrins se ressemblent (Televisión)
2002Nid de guêpes
2002Paroles d'étoiles (Televisión)
2001Home Sweet Home
2001Reines d'un jour
2001Barnie et ses petites contrariétés
2001Sauveur Giordano (series)
2001Campagnes (Televisión)
2001Mauvais genres
2001Sur mes lèvres
2001Les portes de la gloire
2000The Luzhin Defence
2000Amazone
2000Les ritaliens (Televisión)
2000Vive nous!
1999Petits nuages d'été (Televisión)
1999Brigade spéciale (series)
1999Retour à Fonteyne (Televisión)
1999Juliette (Televisión)
1999N'oublie pas que tu m'aimes (Televisión)
1999C'est pas ma faute!
1999Monsieur Naphtali
1999Le château des singes
1999Rien à faire
1999Toni
1998Une minute de silence
1998Atilano, presidente
19981 chance sur 2
1998Restons groupés
1998The Revengers' Comedies
1997La femme du cosmonaute
1997Sous les pieds des femmes
1997Un petit grain de folie (Televisión)
1997La voisine (Televisión)
1996Love, etc.
1996Tout ce qui brille (Televisión)
1996Le cri de la soie
1996D'amour et d'eau salée (Televisión)
1996Passage à l'acte
1996Échappée belle (Televisión)
1996Le poteau d'Aldo (Televisión)
1996Lucky Punch
1996Un héros très discret
1996Alla turca (Televisión)
1996L'enfer vert (Televisión)
1995Le plus bel âge...
1995Les Milles
1995Bons baisers de Suzanne
1995Le fils de Paul (Televisión)
1995Marie-Louise ou la permission
1995Quand je serai grand, mon père il sera policier
1995Innocent Lies
1994La Vienne dynamique
1994Le paradis absolument (Televisión)
1994Regarde les hommes tomber
1993Jour de fauche
1993Le tronc
1993The Hour of the Pig
1993Départ en vacances
1993J'aime pas qu'on m'aime (Televisión)
1992Au nom du père et du fils
1992Sexes faibles!
1992Papa veut pas que je t'épouse (Televisión)
1992Lapse of Memory
1991Family Express
1991Simon courage
1991Le flic de Moscou (series)
1991Rossignol de mes amours
1989Pif et Hercule (series)
1987V.O.
1985Ki lo sa?
0000The Dreyfus Affair
0000The Spider's House



Musicadefilm.com is Copyright © 1998-2015 by Arvid Fossen. Privacy Policy.