musicadefilm.com: Revista de Soundtracks 
musicadefilm.com: Revista de Soundtracksmusicadefilm.com: Revista de Soundtracks  
 
      
Gabriel Yared ...

Discografía | Filmografía | Entrevista



2014The Prophet
2013Tom à la ferme
2013In Secret
2013A Promise
2012En kongelig affære
2012Tous cobayes?
2012Belle du Seigneur
2012Les saveurs du Palais
2011In the Land of Blood and Honey
2009Coco Chanel & Igor Stravinsky
2009Le bal des actrices
2009Amelia
2009Des enfants dans les arbres
2009Le hérisson
2008The No. 1 Ladies' Detective Agency (series)
2008Nos enfants nous accuseront
2008Manolete
2008Adam Resurrected
2007Bandes originales: Gabriel Yared (Televisión)
2007A Room with a View (Televisión)
20071408
2007Music by Gabriel Yared (video)
2006Breaking and Entering
2006Azur et Asmar
2006Das Leben der Anderen
2006Prvi put s ocem na izbore
2005Underexposure
2005L'avion
2004Shall We Dance
2003Les marins perdus
2003Sylvia
2003Cold Mountain
2003Bon voyage
2002L'idole
2002The One and Only
2002Possession
2001Not Afraid, Not Afraid
2001Lisa
2000Autumn in New York
1999Clavigo (Televisión)
1999The Talented Mr. Ripley
1999Message in a Bottle
1999Premier de cordée (Televisión)
1998City of Angels
1997Tonka
1996The English Patient
1996La dame du cirque (Televisión)
1996Hercule & Sherlock
1995L'homme aux semelles de vent (Televisión)
1995Noir comme le souvenir
1995Wings of Courage
1995Ombres
1994Des feux mal éteints
19943000 scénarios contre un virus (series)
1994Fall from Grace (Televisión)
1993Profil bas
1993L'instinct de l'ange
1993Les marmottes
1993L'arche et les déluges
1992Map of the Human Heart
1992L'amant
1992La fille de l'air
1992The First Circle (Televisión)
1992IP5: L'île aux pachydermes
1990Vincent & Theo
1990Les 1001 nuits
1990La putain du roi
1990Tatie Danielle
1989Tennessee Nights
1989Romero
1989Les jupons de la révolution (series)
1988La prisonnière
1988La romana (series)
1988Les saisons du plaisir
1988Le testament d'un poète juif assassiné
1988Clean and Sober
1988Une nuit à l'Assemblée Nationale
1988Gandahar
1988Les rats de Montsouris (Televisión)
1988Camille Claudel
1987Beyond Therapy
1987Comment Wang-Fo fut sauvé
1987L'homme voilé
1987Last Song
1987Agent trouble
198637°2 le matin
1986Flagrant désir
1986Désordre
1986Zone rouge
1985Le téléphone sonne toujours deux fois
1985Scout toujours...
1985Adieu Bonaparte
1985Water and Man
1984Nemo
1984La diagonale du fou
1984Tir à vue
1983Sarah
1983La scarlatine
1983Hanna K.
1983La lune dans le caniveau
1983La java des ombres
1982Invitation au voyage
1982Les petites guerres
1982L'académie des 9 (series)
1982Interdit aux moins de 13 ans
1981Malevil
1978Jean-Christophe (series)
1974Miss O'Gynie et les hommes fleurs
0000Sauve qui peut



Musicadefilm.com is Copyright © 1998-2014 by Arvid Fossen. Privacy Policy.